RózsaA Rózsa Szalonnak saját egyéni stílusa van. Az alkalmi ruha nálunk nem divatfüggő, inkább olyan, mint egy műalkotás…

A menyasszonyi ruha képes beteljesíteni a csodát, mikor is ruha és hölgy egymást ékesítve, egymás szépségét, értékét emelve bepillantást enged minden jelenlevőnek, mivé is teljesedhet viselője a választott úton, életének következő szintjén.

Bár a döntés mindig személyre szabott, a Rózsa Szalon Esküvői Ruhakölcsönzőben – ahol a kölcsönzésen túl vásárolhat és méretre is varrathat a leendő ara – azon fáradozunk, hogy döntésében segítsünk; arra törekszünk, hogy menyasszony és menyasszonyi ruha egymásra leljen. Az abszolút nőiességre helyezzük a hangsúlyt, ez látszik is ruháinkon. És persze a vőlegényekről sem feledkezünk meg… Bár tagadják, a férfiakat is érdekli a saját külsejük, főleg ha az esküvőjükről van szó, nekik is fontos a megjelenés. Számukra méretre szabott vőlegény kollekciónkkal állunk rendelkezésre.

 

Az esküvői ruhákon és kiegészítőkön túl elegáns alkalmi és hétköznapi divatruházat is megtalálható a Rózsa Szalonban. Büszkén mondhatom, hogy igen sok üzletembernek, asszonynak segítettünk megtalálni a stílusát, és ezáltal önmagát. Ez valójában komoly emberismeretet, pszichológiai érzéket követel meg tőlünk. A luxust nálunk nem a ruhák árai, hanem az elegáns, kifinomult minőség jelenti.

Hogyan készülnek a ruhák?
Mindenkivel személyesen foglalkozunk. Ezek mély emberi kapcsolattá alakulnak, mivel a ruhatervezés során vágyakat kell megvalósítani, lelki problémáit kell “kezelni”. Kész mintadarabok, rajzok alapján általában több beszélgetés után alakul ki a végleges terv. Mindig megfelelő időt szánunk a tervezésre, hiszen minden alkalmat meg kell tisztelni…

Share Button
Minden jog fenntartva © rozsaszalon.hu 2016 | weboldal: vandizájn